Overige Diensten

Citi Works richt zich hoofdzakelijk op het vinden van financiering voor culturele projecten. Daarnaast kunt u ook bij Citi Works terecht voor de uitvoering van onderdelen van uw project.

advies

Citi Works denkt graag mee over het opstarten van uw project. Daarvoor kan Citi Works een opzet, stappenplan en financieringsstrategie voor u uitwerken.

het schrijven van een projectvoorstel

Wel een idee, maar geen tijd om het uit te werken? Citi Works kan een projectvoorstel voor u schrijven, waarna u zelf aan de slag kunt met de organisatie en fondsenwerving.

workshops

Citi Works is expert op het gebied van fondsenwerving. Deze kennis kan Citi Works delen met uw medewerkers, studenten of vrijwilligers: of het nu gaat over de ins en outs van fondsenwerving of het opstellen van kansrijke subsidieaanvragen.

coaching en begeleiding

Citi Works heeft veel ervaring met het stimuleren en ondersteunen van schrijvers, regisseurs en studenten. Iemand onder uw hoede die vastgelopen is of nog niet zoveel ervaring heeft? U kunt Citi Works dan ook inschakelen voor coaching.

research

Niets leukers dan het opsporen van mensen en hun verhalen en de feiten die hun verhalen ondersteunen. Graag doet Citi Works dan ook research voor uw film of project.

productie & organisatie

Citi Works heeft ruim ervaring in de productie van films, festivals en presentaties. Ook voor kortlopende productie-activiteiten is Citi Works inzetbaar.